Venus Viva

Dermatude Meta Therapy

Voor een gladde huid, een egale huid en een fijne huidstructuur!

Eerst een prikkel...dan huidherstel

"Een gladde fijne huidstructuur is iets wat ik vaak hoor van mijn gasten om dit te verbeteren. Door een vettere huid, zonschade, roken, zien we dat de huid een grovere structuur krijgt. Zie jij dat ook bij je huid en wil je daar zichtbare verbetering in zien? 

Ik heb in 20 jaar heel veel technieken gebruikt om hier verbetering in te krijgen en ben al  jaren enthousiast over de metatherapy behandeling. Ik kan hiermee specifiek rimpels, het hele gelaat en hals en decolote me behandelen. De algehele huidconditie verbetert, de doorbloeding wordt gestimuleert, rimpels worden minder en porien worden fijner. Top!

De metatherapy zelf beloofd dat je weer een huid van een 20 jarige krijgt, dat het een facelift, fillers en botox vervangt. Vergeet het maar. Het geeft namelijk geen diepe huidversteviging zoals met de Venus Freeze maar...

Met stip de allerfijnste micro needling methode die er is! 

Wil je ook weer een gladde structuur en je huid een gezonde opdonder geven?"


"Ik had een fronsrimpel tussen mijn wenkbrauwen. Die is duidelijk minder zichtbaar geworden door metatherapie."


Moniek

"Lang leve metatherapie. Voor mij geen botox meer! "
Resy

"Ik stoor mij aan de rimpels op mijn voorhoofd. Suzan heeft voor mij een kuur samengesteld met metatherapy en bioskin jetting. De rimpels zijn nu na 2 behandelingen al minder diep".

Linda

De metatherapy beloofd...

"Ik heb een heel jaarplan laten maken. Daar zit ook 2 keer per jaar een metatherapy behandeling in omdat ik niet wil dat mijn huidstructuur grover wordt"

Saskia

"Ik laat af en toe een metatherapy behandeling doen voor gelaat en hals en decolote met een collageenvliesmasker en daarna de omnilux. Voor mij een topbehandeling!"

Helga

"Ik zag op mijn neus heel goed mijn porien. Ik had altijd een vettere huid en ben veel in de zon geweest. Ik gebruik nu de producten van dr Obagi, laat af en toe een diepere peeling doen en een metatherapy behandeling. Mijn neus is nu veel gladder".

Sonja