Egale huid

IK WIL WEER EEN EGALE HUID

Onze TOP behandelingen voor jouw egale huid

Glycolic peeling

"Een peeling kan de huid verbeteren en vlekjes verminderen. Glycolic zuur kan diep de huid in en geeft verbetering op vlekjes."


Kruidenpeeling

"Deze klassieker maakt de huid goed schoon, vermindert vlekjes en maakt de huid glad.

Een behandeling die al 20 jaar in ons behandelaanbod zit en...niet voor niets!"

Venus Viva behandeling

"Effectieve verbetering op de huidstructuur en vlekjes. Helemaal super!"Pigment Laser behandeling

"Wil je gewoon snel van een of meerdere pigment of ouderdomsvlekjes af? Wij werken met de beste pigmentlasers dus.. vlug een afspraak maken dan."


TCA Peeling

"De behandeling voor zichtbare verbetering in je algehele huidbeeld en het weghalen of vermineren van vlekjes. Wel even rekening houden met 5 dagen vervellen na de behandeling."

Obagi Facial Stimulating peel

Mijn lievelings peeling! Weinig tot geen herstel tijd, wel een heel mooi resultaat. Doordat meerdere soorten zuur in een peeling worden gebruikt krijg jij al deze positieve werkingen op jouw huid. Het liefst doe ik deze peeling drie keer in een kuur bijvoorbeeld na de zomer.

Onze lievelingsproducten voor jouw egale huid

hannah Primum Elixer

"Een splik splinter nieuw thuis peeling product wat heel het jaar te gebruiken is. Het Amandelzuur is een gelvorm die je niet van je huid hoeft te halen dus super easy in gebruik."


C Bright ZO Obagi

"Mijn lievelingsproduct om pigmentvlekjes te voor komen en te herstellen. Is helemaal niet vet en kan als dagverzorging en nachtverzorging gebruikt worden."


Sun 50 ZO Obagi

" Voorkomen is beter dan genezen. In deze super fijne zonbeschermer zit ook vitamine c en is direct een antiaging dagcreme. Helemaal klaar dus voor de zon!"


 En... wil je graag een gratis intake afspraak met ons maken om jouw huid weer egaal te maken?

Onze lievelingsproducten voor jouw egale huid

Primum Elixer

€ 59,-

Een splik splinter nieuw thuis peeling product wat heel het jaar te gebruiken is. Het Amandelzuur is een gelvorm die je niet van je huid hoeft te halen dus super easy in gebruik.

C-bright

€ 96,95

Mijn lievelingsproduct om pigmentvlekjes te voor komen en te herstellen. Is helemaal niet vet en kan als dagverzorging en nachtverzorging gebruikt worden.


Obagi Sun 50

€ 300,-

Voorkomen is beter dan genezen. In deze super fijne zonbeschermer zit ook vitamine c en is direct een anti-aging dagcreme. Helemaal klaar dus voor de zon!