IK WIL GEEN ACNE MEER!

Echt, wij weten hoe vervelend jij je voelt als je in de spiegel kijkt. Wij hebben al heel veel meiden, jongens, mannen en vrouwen geholpen die klaar zijn met hun onzuivere vette acne huid. Wij kunnen je helpen om weer een mooie gezonde huid te krijgen.  Wil je echt van je acne af maak een afspraak voor een intake

"Wij maken de huid tijdens een diepte reiniging heel goed schoon. Dat is nu eenmaal nodig om van je acne af te komen." Je hebt de keuze uit een 30, 40 of 50 minuten behandeling. Bij de 50 minuten behandeling zit ook een genezende behandeling met een masker of lichttherapie

BIO peeling + dieptereiniging


We beginnen met een dieptereining om de huid heel goed schoon te maken. Daarna de 'Bio peeling'. Dit is een klassieker als het gaat om het elimineren van acne. Het zorgt ervoor dat plekjes beter genezen en ontstekingen verdwijnen. Altijd een topbehandeling!


BHA peeling + dieptereiniging


We beginnen met een dieptereiniging om de huid heel goed schoon te maken. Daarna behandelen we de huid met BHA zuur wat de huid heel mooi schoon en glad maakt. Vaak heel hard nodig bij een acne huid.""Dit zijn mijn lievelingspads om de huid super schoon te maken voor thuis. Easy to use. Dus ook top voor de niet altijd gemotiveerde pubers."
"Veruit de aller aller fijnste acne lotion! Ik heb deze al 20 jaar in het assortiment en zou niet weten wat ik zonder zou moeten!"
"Natuurlijk is acne het gevolg van een disbalans in het lichaam. Tijdens het eerste intake gesprek nemen we eet en leefstijl door en is het vaak nodig om bijvoorbeeld met de Skin Clear het lichaam te ontdoen van afvalstoffen.


"Wist je dat onze acne behandelingen vergoed kunnen worden via je zorgverzekeraar?"