IK WIL GEEN ECZEEM MEER

"Dit is de eerste stap naar een huid zonder eczeem!"

"In een herstelbehandeling bij een eczeemhuid gebruiken we altijd Ultra Geluid. Je voelt hier niets van maar het vermindert roodheid en stimuleert je cellen beter te funcioneren. Het is gewoon heel effectief!""Je hebt schadelijk licht en helend licht. De frequentie van de Omnilux  is een medische lamp die zorgt voor betere genezing en herstel van de huid. Heel effectief bij een eczeem huid."
"Eczeem is een hele vervelende huidaandoening met veel verschillende redenen. Om hier inzicht in te krijgen bespreken wij voeding en sturen we je indien nodig door naar een orthomonuculair arts. Door het collageen en de barrierefunctie te meten in de huid wordt het behandelplan duidelijk en het resultaat sneller en beter.Een anti-oxidanten boost met vele extra’s. Beschermd onze cellen en ons collageen. Cell First versterkt ons immuunsysteem en werkt op een zachte manier ontgiftend. Cell First ondersteund de darmen en beschermd tegen de zon en zonneallergie

Cleanse & Revitalise brengt je lichaam in 3 logische fasen binnen 11 dagen weer helemaal in balans. Het uitgekiende programma geeft het lichaam een complete reset, waardoor het daarna de bouwstoffen uit voeding weer eenvoudig, snel en doeltreffend kan opnemen.

Dag en nachtcreme. bevat geen parfum en is speciaal voor de gevoelige huid en is sterk verzachtend. Ideaal te gebruiken bij eczeem.