Ik wil een gezonde huid

JA, IK WIL WEER EEN GEZONDE HUID

"the best foundation you can wear is glowing healthy skin."


Behandelingen voor een gezonde huid

Bindweefsel

massage

Een bindweefselmassage iedere 6 weken is een super mooie basis voor een gezonde huid. De huid wordt wakker geschud, goed doorbloed en verklevingen in de huid worden opgeheven. Nog nooit ondergaan? Ik zeg...zeker doen!

Een kuur bindweefselmassage is ook zeker een aanrader.

Omnilux 

behandeling

Je huid heeft licht nodig en veroudert van licht. Er is gezond licht en er is schadelijk licht. Het rode licht van de omnilux lamp is super gezond voor je huid en herstelt schade, vermindert pigmentvlekjes en geeft de aanmaak van collageen een boost. 


Laser L3

behandeling

De Pascaud Lite laser is een soft laser die de huid een gezonde oppepper geeft. Het is een van de heerlijkste behandelingen om te ondergaan omdat het super realxed is. Het draineert vocht en geeft een direct facelift effect.

 Een kuur is heel mooi maar de L3 laser is ook heel mooi als losse behandeling.

Producten voor een gezonde huid

hannah Remodelling Cream


"Mijn held als het gaat om de huid herstellen. De hoge dosis Vitamine E geeft direct resultaat bij een droge schilferige huid en de creme is heel erg fijn voor mensen die van een volle rijke creme houden.


Pascaud Repair complex


Een van de mooiste cremes qua ingredienten om de huid te herstellen. Smeert heerlijk uit. Is vol maar niet te vet en niet te dun. Deze staat altijd op mijn eigen badkamer in de wintertijd en om mijn huid te herstellen na een diepere peeling.

Dr Zein Obagi Daily Power Defence

Heerlijk dunne creme die echt doet wat ze beloofd. Herstellen bij roodheid, roscacea, acne en ook nog eens een super mooie anti aging werking. Absoluut niet goedkoop maar dit product is een echt wondertje!


Ben je nog niet helemaal overtuigd maar wil je wel graag een gratis behandel advies afspraak