Huidjaarplan

Het hele jaar jouw huid in top conditie met een persoonlijk huid jaarplan

"Onze persoonlijke huidjaarplannen. Omdat iedereen uniek is".

"Heb jij ook een aantal dingen die je zou willen verbeteren aan je huid? Of wil je  je huid gewoon goed in conditie houden. Wil je je acne in korte tijd weg, wil je het summum in anti aging. Iedere huid heeft ander behoeftes en ieder mens heeft andere behoeftes.

Merk je dat je veel geld uitgeeft aan behandelingen maar niet echt verder komt. Dat kan ook niet anders. In af en toe een behandeling ondergaan bereik je namelijk vaak niet het beoogde doel. Je gaat bijna geloven dat jouw huidvraag te moeilijk is.

Door een huidjaarplan te maken met ons werk je echt met een doel. Je ondergaat alleen de behandelingen die daaraan bijdragen en niets anders. In het begin van het jaar een keer samen met mij koffie of thee drinken, je doel bepalen en voor het hele jaar de behandelingen op de voor jouw gunstige tijden inplannen. De prijzen van de behandelingen worden bij elkaar opgeteld en gedeeld door het aantal keren dat je bij mij een bezoek komt brengen. Geen gekke contracten hoor. Altijd opzegbaar en aan te passen. 

Mogen wij voor jou een plan maken voor het nieuwe jaar?