IK WIL MINDER RIMPELS

"Dit is de eerste stap naar jouw huid met minder rimpels!"

Bio Skin Jetting is een techniek waarbij ik met een mini naald in de huid ga om zo eigen aanmaak van collageen te stimuleren. Het wertk goed op een gladde huid met rimpels.


Met Bio SkinSmoothing ga ik met een klein heet gouden plaatje op de huid bij de rimpel om zo de rimpel als het ware af te platten. Het is een mooie ondersteunende techniek bij bijvoorbeeld Bio Skin Jetting.

Meta therapy is een needling techniek waarbij ik mini perforaties maak heel oppervlakkig in de huid om zo nieuw collageen aan te maken. Een super effectieve huidverbetering en anti rimpel techniek!

Mesotherapy is een needling techniek waarbij we extreem hoge percentages super werkstoffen in de huid prikken. De meest fantastische oppepper voor je huid!


Met rimpelreductietherapie geven we een stevige bindweefselmassage op de vierkante centimeter. Een hele mooie manier om verklevingen in de de huid op te heffen en de huid super gezond fris en stevig te maken.

Radical Night repair ZO Obagi


"Meest krachtige retinol serum wat ik in huid heb. Werkt super mooi maar heeft wel uitleg nodig. Het is namelijk een serum waar je huid aan moet wennen."


Grow Factor Serum ZO Obagi


"Super krachtig anti aging serum met een mooi percentage retinol in een heerlijke nacht gel.
Het grote voordeel is dat dit serum geen bijwerkingen heeft en toch zichtbaar rimpels vermindert."

"Meest fantastische producten om rimpels van binnenuit te verminderen. Werkt echtt!

Is een bewezen effectieve facelift formule in een poeder en capsule"