IK WIL WEER EEN STRAK LICHAAM

"Dit is de eerste stap naar een strakke, stevige huid!"

"De Venus Freeze is naast een top behandeling voor het gelaat een super behandeling om bijvoorbeeld de slappe huid op je buik, lovehandels, slappe knieen, slappe binnenkant van de benen, cellulite en slappe armen aan te pakken."

"De diepe massage grepen op bijvoorbeeld een verkleefde cellulites huid geven goede doorbloeding en zorgen voor betere afvoer van afvalstoffen. Vaak combineren we deze behandeling met de Venus Freeze techniek.


ZO Body Emulsion Plus

Dit is (net als de andere skin care van Dr Zein Obagi) een body emulsie die echt anders is. Er zit een hoog percentage retinol in en retinol stimuleert de aanmaak van collageen. Ook maakt het je huid heel glad en zacht. Je hoeft dit product maar 3 keer in de week te gebruiken. Anders is het te intensief. Grappig he.

De voorwaarde voor stevige lichaamscontouren is veel collageen in de huid! Door de Cell Elixer en Cell Omega in te nemen vul je maximaal collageen en alle andere voedingsstofffen aan wat resulteert in minder rimpels en een stevige huid!


hannah Body Scrub PLUS


Dit scrub product is echt anders dan andere. Je krijgt er namelijk een hele rode huid van. Waarom? Om de huid te doorbloeden natuurlijk want zonder doorbloeding kan een huid niet herstellen en verbeteren.Download gratis de 10 belangrijkste tips voor een strak lichaam