Suzan Oerlemans HUIDINSTITUUT

Cindy

komen al 10 jaar helemaal vanaf Amsterdam

Suzan, het was weer fantastisch!

Een goede peeling, een bindweefselmassage, een microdermabrasie behandeling, je kan het op veel plekken in Nederland laten doen maar nergens met de passie, begeleiding in vitaliteit die team HUIDINSTITUUT doet.  Ik rij er al 10 jaar van A.dam voor naar Aarle Rixtel en...blijf dat doen!

Marlou

Al jaren vanuit Amsterdam

Hele fijne behandeling én meer

Er wordt echt tijd voor je genomen. Blij dat ik ook op zaterdag terecht kan. Naast huidexperts zijn ze vitaliteitsexperts. Nemen ze dit ook mee in het advies.

Ginette

Komt met periodes langs

Dank je, Suzan en team

Ik zie dat mijn huid verandert in de overgang. Ik ben altijd blij met alle tips en de goede behandelingen die echt resultaat geven.

Ik krijg advies over mijn hormonen, stress reductie, goed bewegen, slapen en dat in een heel duidelijk jaarplan.

Tonneke

Vaste gast

Ik wil preventie!

Ik ben niet zo'n type voor de schoonheidsspecialist. Althans, wat ik dacht dat een schoonheidsspecialist deed. Wat dit team doet is veel meer. Vitaliteit, de jaarplannen, de collageenscan, dit team doet veeeel meer! 

Nicole

De collageenscan gaf het inzicht!

Pas langs geweest voor een huidscan meting en advies over CELLICS. Dat is waar ik al jaren naar zocht! 

Gery

Niet alleen huidspecialisten

Dit team weet zo veel. Niet alleen over de huid maar over het hele lichaam.

Ineke

vaste gast

Dit instituut doet het echt anders

Ik dacht een schoonheidsspecialist te vinden, ik heb huidfreaks, mensen met humor, vitaliteitsexperts, voeding en bewegingsadviseurs voor een heel jaar gevonden. En dat met alle inzicht met een geweldige huidscan. 

Een hele trouwe vast client, met inmiddels een stralende huid.

Maria

Cellics...cel vitaliteit en huidvititaliteit

Nooit gedacht dat de binnenkant zoveel zegt over de buitenkant. Ik snap eindelijk veel beter waarom ik aan intermitterend fasting moet doen en mijn darmen mijn huid gezond gaan maken.

Betsy

Bezoekt ons sinds een half jaar

Een voedingsadvies gekregen en mijn acne is voorbij.

Ik liep al jaren met te veel rimpels en verslapping van mijn huid. Door de scan, cellics, zo skin health en de behandelingen met de venus freeze en icoone laser is mijn huid in een half jaar tijd 10 jaar jonger geworden. Dit had ik nooit gedacht.

Iza

Rosacea... weg!

Ik had na de zwangerschap enorme last van rosacea. Vele antibioticakuren verder, was mijn energie, mijn darmen en uiteindelijk mijn huid helemaal van slag. 

Bij Suzan werd het probleem echt bij de oorzaak aangepast. Mijn darmen, mijn energie en mijn huid zijn inmiddels veel beter in balans.

Koen

Eerst de binnenkant, dan de buitenkant

Ik dacht dat ik een goede creme en reiniging zou krijgen voor mijn acne. Ik kreeg omega 3 en een detox mee. Ik snap door het vitaliteit consult dat dit het belangrijkste was. Na 4 weken is mijn huid voor 90% weer in orde. Heel blij met het resultaat.

Pris

Ik wil geen botox en fillers

Ik zie steeds meer vriendinnen met botox en filters maar het is niets voor mij. Ik wil bewust en natuurlijk mooi ouder worden. De filosofie van haar instituut past perfect bij mijn idee over huidverzorging. Blij dat ik dit super gespecialiseerde instituut heb leren kennen. Ik ben fan.

Pasqualle

Ik leer iedere keer dat ik bij het instituut ben

Iedere keer leer ik over mijn huid en mijn lijf. Voeding en vitaliteit zijn verweven met mijn huid. Zo leuk om dit eindelijk te begrijpen. iedere keer meer inzichten en een mooiere huid.

Gerda de Koning

GE WEL DIG

Hallo Suzan, de behandeling van vandaag was ge wel dig.. Heerlijk kunnen ontspannen en rustgevend. Was wat ik nodig had. En mijn huid een top behandeling gehad.

Hilde van de Heuvel

vrachtwagen chaufeur

Icoone en Venus Freeze voor mijn  huid zijn heel goed.

Door ziekte was mijn gezicht nogal misvormd. Door de behandelingen bij Suzan is mijn gezicht weer zowat de oude. Mensen herkennen mij weer. Fijne behandelingen en goede adviezen. Leuke aardige mensen en altijd gezellig.

Lars Wolf

Venus Viva voor structuur

De voorbereiding en behandeling werden goed besproken. De behandeling was daarmee goed. Het productadvies was duidelijk en het resultaat goed.

Linda van Ruth

Jullie zijn de beste

Met jullie kennis en kwaliteit maken jullie van ieder probleemhuidje (net als dat van mij) weer een stralende verschijning.

Pip

Ik werd gek van onzekerheid

Als ik in de spiegel keek, werd ik verdrietig. Onzekerheid door mijn huid was echt heel erg. Door de bezoeken aan Suzan weet ik nu dat het door mijn voedingspatroon komt. Ik moest een voedingsdagboek bijhouden en dit heeft mij heel veel inzicht gegeven. Ik eet nog wel eens iets wat niet goed voor mij huid is maar nu snap ik waarom ik bepaalde dingen niet mag eten. Mijn huid is weer mooi, ik hoeft niet meer naar Suzan en ben weer heel blij als ik in de spiegel kijk.

Dana

Geen vlekken meer!

Ik had altijd veel pigmentvlekken. na de zwangerschap was het helemaal vreselijk! Door de adviezen, en een kuur ME-line behandelingen zijn ze weg. Ik kan het bijna nog niet geloven.

Bedankt!

Neeltje van de Ven

Ontzettend fijn!

Hele fijne sfeer in de praktijk. Uitgebreid persoonlijk advies op maat. Super professioneel en heel veel kennis waar je echt iets aan hebt. Er wordt echt goed gekeken naar wat ik nodig heb en wat ik wil.Ik heb een vele mooiere huid en geen acne meer!

Sem de Groot

Wat zijn jullie aardig!

Altijd super goede uitleg over de behandelingen én de het gebruik van producten voor thuis. Ik kom altijd enthousiast terug als ik een behandeling heb gehad. Er is een hele positieve sfeer in deze salon.

Claudia van der Heijden

Heerlijk!

Dit was een heerlijke ervaring, zeker een aanrader. Ook heel veel uitleg gehad. Bedankt!

Annemijn Ros

Heel blij!

Kundig en persoonlijk advies

Astrid Guns

Zeer professioneel

Nuttig en professioneel consult gehad en op basis daarvan een goed behandelplan gemaakt.

John

Zoals altijd TOP!

Ik kom al jaren omdat mijn huid vaker droog, gevoelig en rood is.

Door de behandelingen, het thuisprotocol en voedingsadvies en suppletie met Cellics zorgen dat ik geen enkele klacht meer heb. 

Glenda

Bedankt voor het goede advies

Ik vond het een fijn gesprek, heb veel informatie gekregen en ga aan de gang met tips.