Suzan Oerlemans HUIDINSTITUUT

Onze Missie


"Stap binnen bij Suzan Oerlemans Huidinstituut, waar ruimte en verbinding samenkomen en laat jouw huid stralen van buiten én van binnen zodra jij dat wenst."

Ons HUIDINSTITUUT

Meest persoonlijke én resultaatgerichte schoonheidssalon in Brabant met als eerste gebruik van Re-sence

Op maat gemaakte behandelingen en verzorgingsroutine.

Jong maar sterk opgeleid team, opgeleid door Suzan Oerlemans zelf.

Hierdoor toegankelijke en betaalbare diensten voor hoogwaardige huidverzorging.

Specialisatie in natuurlijke huidverbetering.

  Persoonlijk advies op basis van huidanalyse en aanbevelingen voor gepersonaliseerde huidverzorging.

  Geavanceerde behandelingen zoals microneedling, peelings, Venus Freeze, bindweefselmassage, Icoone laser en meer.

   Uitgebreid assortiment aan hoogwaardige huidverzorgingsproducten.

   Holistische benadering van huidverzorging, gericht op het herstellen van de natuurlijke balans van de huid.

   Rustgevende en ontspannende omgeving in de salon.

    Grondige huidanalyse en scanning met geavanceerde technologieën.

    Mogelijkheid om een afspraak te maken voor een persoonlijke ervaring.

    Welkom


    Welkom bij ons Huidinstituut, dé meest persoonlijke én resultaatgerichte schoonheidssalon in Brabant. Ontdek de kracht van onze behandelingen en transformeer jouw huid vandaag nog. Stap binnen in de wereld van Suzan Oerlemans HUIDINSTITUUT en laat je meevoeren op een reis van zelfontdekking en transformatie. Bij ons Huidinstituut geloven we in de kracht van reflectie, verbinding en intuïtie als essentiële elementen van een gezonde huid en een vervuld leven.


    Onze ervaren schoonheidsspecialisten, allen opgeleid door Suzan Oerlemans zelf, zijn gespecialiseerd in natuurlijke huidverbetering en bieden geavanceerde behandelingen zoals Microneedling, peelings, Venus Freeze, bindweefselmassage, Icoone laser en meer. Deze behandelingen worden gecombineerd met effectieve manuele bindweefselmassage, de meest geboekte behandeling van het instituut. Met behulp van deze technieken kunnen we op een natuurlijke wijze jouw huid verbeteren en zorgen voor een frisse en gezonde uitstraling.


    Bij ons Huidinstituut geloven we in een holistische benadering van huidverzorging. We kijken niet alleen naar de oppervlakte van de huid, maar ook naar de dieperliggende oorzaken van huidproblemen. Onze behandelingen zijn gericht op het herstellen van de natuurlijke balans van de huid, zodat deze op lange termijn gezond blijft. Onze schoonheidsspecialisten staan klaar om je te helpen bij het bereiken van een prachtige en gezonde huid.

    Tijdens een bijzondere ervaring bij ons Huidinstituut nemen we de tijd om je huid grondig te analyseren en te scannen. Met behulp van geavanceerde technologieën en onze expertise identificeren we jouw specifieke huidconditie, textuur en mogelijke verbeterpunten. Dit stelt ons in staat om een op maat gemaakte behandeling en verzorgingsroutine voor jou samen te stellen. Onze behandelingen omvatten niet alleen uitgebreide huidanalyses, maar ook verkwikkende behandelingen die afgestemd zijn op jouw behoeften.

    Na afloop van de behandeling delen we graag ons persoonlijk advies met jou. We bespreken de resultaten van de huidanalyse en bieden aanbevelingen voor een gepersonaliseerde huidverzorgingsroutine die aansluit bij jouw unieke behoeften en levensstijl. We geloven dat schoonheid van binnenuit komt en streven ernaar om jou te ondersteunen op je reis naar zelfliefde, zelfvertrouwen en een stralende huid.

    De ervaring bij ons in het Huidinstituut is een investering in jezelf en in de gezondheid en vitaliteit van je huid. Voor deze eerste kennismaking vragen we een bedrag vanaf €55. Dit omvat niet alleen de huidanalyse, huidscan, behandeling en advies, maar ook de waarde van onze toewijding aan jouw welzijn.

    Onze tarieven voor vervolgbehandelingen variëren afhankelijk van de gekozen behandeling en de duur ervan. We streven ernaar om onze diensten toegankelijk en betaalbaar te houden, zodat iedereen kan genieten van hoogwaardige huidverzorging.

    Naast onze behandelingen bieden we ook een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige huidverzorgingsproducten. Deze producten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun effectiviteit en natuurlijke ingrediënten. Onze schoonheidsspecialisten adviseren je graag over welke producten het beste aansluiten bij jouw huidtype en specifieke behoeften.

    Bij Suzan Oerlemans HUIDINSTITUUT streven we ernaar om een rustgevende en ontspannende omgeving te creëren waarin je je op je gemak voelt. Onze salon is zorgvuldig ingericht om een serene sfeer te bieden, zodat je even kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en volledig kunt ontspannen tijdens je behandeling.

    We raden je aan om vooraf een afspraak te maken, zodat we voldoende tijd voor je kunnen reserveren en je de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon of e-mail om een afspraak te plannen of om meer informatie te verkrijgen.

    We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Suzan Oerlemans HUIDINSTITUUT en je te helpen op weg naar een gezonde, stralende huid. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt of als we je ergens mee kunnen assisteren.