Ontdek de essentiële stap voor een gezonde huid: Huidmeting en stimulatie
Essentiële stap voor een gezonde huid: Laat je huid meten en stimuleren!
02 augustus 2023 

Essentiële stap voor een gezonde huid: Laat je huid meten en stimuleren!

Ik wil het vandaag met jullie hebben over een essentiële stap die je moet nemen voordat je iets laat doen aan je huid. Het is namelijk ontzettend belangrijk om je huid te laten meten en scannen voordat je aan stimulerende behandelingen begint. Bij een collageencheck door een ervaren schoonheidsspecialist kun je precies zien of jouw huid in staat is om daadwerkelijk nieuw collageen op te bouwen.

Collageen is ontzettend belangrijk voor ons lichaam en het wordt als eerste gebruikt voor andere lichamelijke processen voordat onze huid ervan profiteert. Onze huid krijgt dus slechts een overlevingspakketje aan collageen, en niet meer dan dat. Daarom is het cruciaal om te weten waar jouw huid op dit moment staat voordat je diepe, stimulerende bindweefselmassage laat doen.

Een huidmeting en -scan geven je inzicht in de conditie van je huid, zodat je schoonheidsspecialist de behandelingen daarop kan afstemmen. Als de resultaten van deze scans niet optimaal zijn, is het belangrijk om eerst te werken aan je vitaliteit. Op die manier kan er weer iets opgebouwd worden in je huid. Pas daarna kun je beginnen met bindweefselmassage, waarmee je natuurlijke huidverjonging en huidverbetering kunt realiseren.

Bindweefselmassage is een geweldige manier om je weefsel een enorme boost te geven, maar het is niet iets dat je zomaar thuis kunt doen. Vanaf je 25e (of zelfs eerder) begint je lichaam collageen te verliezen, en bindweefselmassages kunnen dit verlies compenseren. Het is aan te raden om deze behandeling bijvoorbeeld eens in de drie maanden te ondergaan. Naarmate je ouder wordt, kun je ervoor kiezen om het vaker te doen. Een andere optie is om samen met je huidspecialist een jaarplan op maat te maken dat perfect is afgestemd op jouw huidbehoeften.

Onthoud dat bindweefselmassage echt de eerste stap is naar een gezonde, stralende huid. Dus voordat je andere behandelingen overweegt, zorg ervoor dat je jouw huid een goede basis geeft met deze effectieve massage. Het is een investering in jezelf en je huid, en ik beloof je dat je er geen spijt van zult krijgen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen