Strakkere Gezichtshuid Zonder Botox of Fillers | Suzan Oerlemans HUIDINSTITUUT
Strakkere gezichtshuid zonder botox of fillers: mijn 25 jaar ervaring met natuurlijke huidverbetering

Strakkere gezichtshuid zonder botox of fillers: mijn 25 jaar ervaring met natuurlijke huidverbetering

Als Suzan Oerlemans, eigenaresse van Suzan Oerlemans HUIDINSTITUUT, kijk ik met trots terug op 25 jaar ervaring in natuurlijke huidverbetering en -verjonging. In die tijd heb ik gezien hoe de wensen en behoeften van mensen zijn veranderd. Waar men vroeger vooral op zoek was naar snelle oplossingen, zoals botox en fillers, is er nu een toenemende vraag naar natuurlijke methodes die een blijvend en gezond resultaat geven.

In deze blog wil ik mijn kennis en expertise met je delen en je laten zien hoe je op een natuurlijke manier een strakkere gezichtshuid kunt krijgen.

De kracht van natuurlijke technieken

Ik ben ervan overtuigd dat de kracht van natuurlijke technieken vaak onderschat wordt. Met de juiste aanpak kun je prachtige resultaten behalen zonder dat je je hoeft te begeven op het pad van injecties of andere ingrijpende behandelingen.

Hieronder vind je een overzicht van de 5 meest effectieve natuurlijke technieken voor een strakkere gezichtshuid:

1. Venus Freeze: Deze techniek maakt gebruik van radiofrequentie om de huid van binnenuit te verwarmen. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid steviger en gladder wordt.

2. Bindweefselmassage: Met bindweefselmassage worden verklevingen in het bindweefsel losgemaakt. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en voeding van de huid, waardoor die er stralender en gezonder uitziet.

3. Iconen: Iconen is een geavanceerde Hifu-behandeling die gebruikmaakt van ultrasound om dieper gelegen huidlagen te verwarmen. Dit stimuleert de collageenproductie en zorgt voor een liftende en verstevigende werking.

4. Softlaser: Softlaser stimuleert de celdeling en verbetert de stofwisseling in de huid. Dit zorgt voor een gladdere,stevigere en meer gehydrateerde huid.

5. Skinpen: De Skinpen is een microneedlingpen die minuscule kanaaltjes in de huid maakt. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels.

Combineer 3 technieken in onze favoriete VOLUME behandeling

Suppletie voor een optimale werking

Naast deze technieken kan suppletie een waardevolle aanvulling zijn op je natuurlijke huidverzorgingsroutine. De volgende supplementen kunnen de conditie van je huid van binnenuit verbeteren:

1. Collageen: Collageen is een belangrijk eiwit voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Suppletie met collageen kan helpen om de huid van binnenuit te verstevigen en rimpels te verminderen.

2. Hyaluronzuur: Hyaluronzuur hydrateert de huid en zorgt voor een vollere, gladdere teint. Suppletie met hyaluronzuur kan helpen om de vochtbalans van de huid te verbeteren en fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

3. MSM: MSM (methylsulfonylmethaan) is een zwavelhoudende verbinding die belangrijk is voor de aanmaak van collageen en elastine. Suppletie met MSM kan helpen om de huid te verstevigen en rimpels te verminderen.

4. Ceramiden: Ceramiden zijn vetten die de natuurlijke barrière van de huid versterken. Suppletie met ceramiden kan helpen om de huid te hydrateren en te beschermen tegen uitdroging en irritatie.

Gratis intake met unieke collageen huidscan

Wil je meer weten over hoe je op een natuurlijke manier een strakkere gezichtshuid kunt krijgen? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek met mij. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen en behoeften en voer ik een unieke collageen huidscan uit. Met deze scan krijg ik inzicht in de conditie van je huidlagen en kan ik een behandelplan op maat voor je opstellen.

Ik ben ervan overtuigd dat we samen de perfecte oplossing kunnen vinden om jouw huid er stralender, gezonder en jonger te laten uitzien.

Neem contact met me op via https://suzanoerlemanshuidinstituut.nl/behandelingen/ of bel naar 0492 461 144.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Suzan Oerlemans

Eigenaresse Suzan Oerlemans HUIDINSTITUUT

Over de schrijver
Reactie plaatsen