Suzan Oerlemans HUIDINSTITUUT

Suzan Oerlemans

"Ik geloof dat onze huid een weerspiegeling is van ons totale zijn,

het is een eer dit te mogen aanraken"

Van ruimte innemen naar verbinding naar de meest passende huid voor iedereen

suzan oerlemans

Als mens bevind ik me nog steeds in een open leerproces, en zelfs na 25 jaar is mijn huidinstituut volop in ontwikkeling. Mijn levenslessen hebben me geleid naar een diepere focus op het werken 'van op naar in de huid'. Voor mij is zowel de binnenkant als de buitenkant van de huid intrigerend, zonder een oordeel te hebben over wat mooi of niet mooi is. Ik laat dit over aan de wensen van onze cliënten en leer hen dat we met alle liefde een huidbeeld kunnen veranderen, maar dat dit losstaat van ons eigen beeld van schoonheid. Het draait puur om inzichten, puur om de huid en puur om de wens van ieder individu.


Met mijn wortels stevig verankerd in de natuur en met mijn 25 jaar ervaring, maak ik gebruik van passende huidverzorging, technieken en apparatuur die de huid niet verstoren, maar wel een actieve prikkel tot zelfherstel kunnen geven. Dit alles op het hoogste niveau.

Ik koester een liefde voor groei, ontwikkeling en het diepgaand onderzoeken naar verschillende aspecten. Deze eigenschappen hebben, naast mijn ondernemerschap, geleid tot de ontwikkeling van de huidsuppletie-lijn Cellics. Daarnaast begeleid en train ik met veel plezier andere huidexperts op het gebied van huidvitaliteit, business en bedrijfsbranding. En trotsheid is iets wat ik niet vaak voel, maar ik kan niet anders dan steeds trotser worden op de mogelijkheden die Re-sence biedt voor de branche en onze cliënten. Het is echt iets heel bijzonders wat ik bedacht en ontwikkeld heb in de afgelopen 3 jaar.

Mijn rol in mijn instituut richt zich steeds meer op het begeleiden van mijn "jonge" team en de verdere ontwikkeling van Re-sence. Ik kies er bewust voor om pas afgestudeerde, enthousiaste en gedreven huidspecialisten bij mijn team te betrekken, die ik intern opleid tot somatologen via een uniek ontwikkeld trainingsprogramma. Als somatoloog houdt men zich bezig met zowel de buitenkant als de binnenkant van de huid, wat tevens mijn expertise is. Deze uitdaging ga ik graag aan. In Re-sence komt mijn 25 jaar ervaring als huidspecialist samen. Met mijn huidinstituut als basis leer en ontwikkel ik elke dag om de meest passende behandelingen te kunnen bieden aan elk uniek individu met een eigen, bijzondere huidvraag. Ik ben er dol op!

Wil je op de hoogte blijven van mijn persoonlijke ontwikkelingen? Luister dan naar de HUIDig inzicht podcast op Spotify. Hier deel ik graag mijn kennis en inzichten met jou.


Suzan Oerlemans