Venus Viva Anti-aging behandeling

Venus Viva

Nieuwe technologie voor een gladde huid!

De Venus Viva FirmFX behandeling

"Een nieuwe behandeling bij ons is de Venus Viva behandeling. Wat ik zo mooi vind is dat het zeer resultaat gericht is voor pigmentvlekken, littekens en rimpels. Iets waar je door vroegere acne, een vette huid en zonschade vaak last van kan krijgen. 

Het kan ingezet worden als behandeling in je jaarplan om je huid fris en gezond te maken en houden of voor een belangrijk feest of bruiloft om de huid een boost te geven maar kan ook ingezet worden in een kuur voor je acne littekens en diepere rimpels.

Heb je een huid met verslapping en rimpels, dan kunnen we ook een hele mooie kuur samenstellen met de Venus Viva en Venus Freeze. 

Ik zeg dat ik in mijn huidinstituut de meest geavanceerde technieken gebruik voor huidverbetering en echt resultaat. De Venus Viva is er absoluut een van"


                                                                                                                      Suzan Oerlemans

"Nadat Suzan en Annethij mijn acne onder controle hebben gekregen, kom ik nu ook van mijn vervelende littekens af. De enige behandeling die daar echt iets aan heeft gedaan"


Nancy 

"Ik heb de Venus Viva behandeling bij Suzan laten doen omdat ik mijn huid mooi wil houden en geen botox en fillers wil. Ik zag al resultaat na een behandeling!"


Gody 

"Naast dat ik af en toe een filler laat zetten in mijn bovenlip voor die vervelende lijntjes ben ik blij met het verstrakkende huideffect van de venus viva"


Desy

Waarom wij voor jou de Venus Viva behandeling doen

Blijvend resultaat!?

"Doordat de energie in de lederhuid wordt afgegeven (daar waar rimpels, littekes en porien worden gevormd) vormen zich daar nieuwe cellen, nieuw collageen en nieuw elastine en krijg je een duurzaam resultaat. Dit verbeteringsproces in de huid na de behandeling gaat zelfs nog maanden door. De reden dat een losse behandeling ook al echt verschil kan maken." Hoe maakt de behandeling jouw huid glad? 

Dit filmpje laat zien hoe de Venus Viva behandeling werkt.