EVEN VOORSTELLEN..
EVEN VOORSTELLEN..

Hallo lieve lezer, laat ik beginnen met mezelf voor te stellen. Mijn naam is Suzan Oerlemans. Ik ben een vrouw van 46 – en ook ik zie net zoals iedere andere vrouw – dat mijn huid langzaam aan het veranderen is. Ik heb twee puber kinderen en ik ben getrouwd met J.P, en daarnaast hebben wij 3 leuke katten. In 2012 ben ik uitgeroepen tot schoonheidsspecialiste van het jaar. Al 25 jaar heb ik een huidinstituut, waarbij ik alles uit de kast haal om natuurlijke huidverjonging bij mijn klanten te realiseren. Vrouwen komen bij mij omdat ze niet willen dat er in hun huid wordt gespoten of dat er fillers worden aangebracht. Wat zij – en ik – willen is de huid om een natuurlijke manier verjongen en verbeteren.

In de afgelopen 25 jaar ben ik uitgegroeid tot een schoonheidsinstituut waarbij ik altijd op het hoogst mogelijke niveau werk. We investeren in apparatuur, die ook daadwerkelijk wetenschappelijke verbetering gaat geven, en dit zorgt ervoor dat de resultaten bij mijn klanten soms erg mooi zijn. Je leest het woordje ‘soms’ goed – soms is eerlijk zijn – het lukt namelijk niet altijd gelijk. Ik kan alle benodigdheden uit de kast halen en dan nog kan het het geval zijn dat de resultaten niet fantastisch zijn. Ik wil daarin een eerlijke huidexpert zijn. En dat is de reden dat ik 10 jaar geleden naast de buitenkant ook naar de binnenkant van de huid ben gaan kijken, om als het ware aan de binnenkant crème te gaan smeren. Uiteraard hebben we het hier niet over letterlijk de binnenkant incrèmen. Ik heb het over het voorzien van de binnenkant. Dit doe je door voldoende voedingsstoffen te geven om de huid van zowel binnen als buiten op te bouwen.

Drie jaar geleden ben ik samen met een andere huidspecialist gaan kijken naar hoe we huidverjonging naar een hoger plan konden trekken. Alles wat destijds op de markt was, was niet volwaardig genoeg en bovendien omslachtig. We zijn toen begonnen met een onwijs interessant avontuur, namelijk de ontwikkeling van de voedingssupplementen lijn Cellics. Je kunt Cellics zien als: de crème voor de binnenkant van je huid, maar ook als de crème voor de binnenkant van je cellen, celwanden, spieren, gewrichten en voor je vitaliteit. Inmiddels kun je Cellics bij 180 schoonheidsinstituten in Nederland vinden. We zijn ook gaan werken met een collageen scan om diep in de huid te kunnen kijken. We maken een echo en kijken goed in de huid, hierdoor zien wij pas echt hoe de binnenkant van de huid ervoor staat en wat wij aan de aan de buitenkant het allerbeste kunnen gaan doen. Een combinatie van beiden zorgt voor het optimale resultaat.

Kort gezegd is dat mijn ontwikkeling naar huid vitaliteit. Gedurende deze ontwikkeling loop ik tegen veel interessante zaken aan, waarbij ik steeds meer besef dat de Nederlandse vrouw anno 2023 veel meer zou mogen weten over skincare vanuit alle kanten. Dus niet alleen maar informatie over de buitenkant! Het is niet meer van deze tijd om alleen maar hele dure crèmes te smeren, wat wel van deze tijd is is een meer Holistische aanpak. Een vitale aanpak zorgt voor een vitaal leven, met vitale cellen waardoor je huid vele malen beter behandeld kan worden. En vanuit zichzelf weer kan gaan stralen. Deze ontwikkeling in mijn zoektocht voor het beauty ritueel anno 2023 wil ik graag met je delen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen