IS DE CODE TOT NATUURLIJKE HUIDVERJONGING GEKRAAKT?
IS DE CODE TOT NATUURLIJKE HUIDVERJONGING GEKRAAKT?
31 maart 2020 

IS DE CODE TOT NATUURLIJKE HUIDVERJONGING GEKRAAKT?

In mijn introductie bericht heb ik je vast uitgelegd hoe ik naar een optimale huidgezondheid kijk. Ik ga hier nu een stukje dieper op in. De vraag is: is het nu zo dat door verder te kijken, verbindingen te leggen en contacten te leggen met huidfreaks, dat de code voor natuurlijke huidverjonging gekraakt is?

Ik weet wel zeker van niet. Als het delen van inzicht en kennis de sleutel tot succes zouden betekenen, dan was het allemaal wel heel makkelijk. In dat geval hoefde ik je alleen maar te vertellen wat je moest doen en dan had iedere vrouw een fantastische huid. Dit is simpelweg niet hoe het werkt. We hebben namelijk te maken met echte mensen, vrouwen met gewoontes, dagelijkse gebruiken en mindsets.

De weg naar een mooie, gezonde en stralende huid vraagt om kennis en inzichten – ofwel de zoektocht naar vitaliteit – maar ook de zoektocht van de Nederlandse vrouw anno 2020. Want wat doet zij allemaal? Wat houdt haar bezig, wat zijn haar verlangens, wat wil zij leren en waar wil zij zich in ontwikkelen? Dit zijn vraagstukken die ik vaak tegenkom omdat ik een opleiding in vitaliteit geef. Ik geef schoonheidsspecialistes een opleiding in vitaliteit, en daardoor herken ik dit soort vragen van de Nederlandse vrouw. Het is een zoektocht naar vitaliteit!

Tijdens deze zoektocht naar vitaliteit hebben we heel veel leuke en interessante bevindingen gedaan. Die bevindingen over de Nederlandse vrouw, in hun zoektocht naar vitaliteit, maar ook naar een vitale huid spelen een belangrijke rol. Denk hierbij aan vraagstukken zoals: wat zijn nou eigenlijk gezonde darmen? Want we hebben gezonde darmen nodig om te stralen en om onze huid gezond te maken. Of: wat is nou eigenlijk gezond bewegen? We hebben beweging nodig om vitaliteit in onze cellen te krijgen. Of: wat is nou eigenlijk gezond eten? En kunnen we daarbij onszelf als vrouw – en als mens – accepteren en lief zijn voor onszelf?

Dat zijn eigenlijk stuk voor stuk zaken waarin ik 20 jaar in mijn huidinstituut tegenaan loop. En daarom wil ik al dit soort interessante kennis met je gaan delen, omdat ik – net als jij en als iedere andere vrouw – tegen dit soort ontwikkelingen aanloop

Over de schrijver
Reactie plaatsen