Verbeter je Huid en Vitaliteit met Omega 3 | Suzan Oerlemans Huidinstituut
Ontdek de Kracht van Omega 3 voor een Stralende Huid en Vitaliteit
23 augustus 2023 

Ontdek de Kracht van Omega 3 voor een Stralende Huid en Vitaliteit

Ik wil het graag met jullie hebben over iets wat echt een game-changer is als het gaat om vitaliteit en een gezonde huid: de balans van vetzuren in onze cellen. Dit is absoluut een van de belangrijkste processen voor een stralend uiterlijk en een gezond lichaam. Het handhaven (of verkrijgen) van een goede balans in vetzuren zorgt ervoor dat onze cellen van topkwaliteit zijn, waardoor het transport van stoffen in en uit de cellen soepel verloopt. En laten we het belangrijkste niet vergeten: Omega 3 speelt hier een cruciale rol!

Omega 3 bestaat uit twee belangrijke componenten, namelijk DHA en EPA. EPA is vooral bekend vanwege zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Het is dus uiterst belangrijk om voldoende EPA binnen te krijgen om huidproblemen te bestrijden. Voor wetenschappelijk bewezen resultaten tegen acne, rosacea en eczeem is het noodzakelijk om de juiste hoeveelheid EPA in te nemen. DHA daarentegen is essentieel voor focus, geheugen en concentratie. De combinatie van deze twee vetzuren is fantastisch voor het ondersteunen van ons immuunsysteem, onze bloedvaten, ons hart en onze hersenen. Het heeft zelfs invloed op onze hormoonbalans, vetverbranding en ons geluksgevoel. Omega 3 is echt een alleskunner, en dat geldt ook voor onze Together!

Ik adviseer altijd om als eerste stap Together te nemen, ongeacht welk huidprobleem je hebt. Het is de basis voordat ik zelfs maar begin met het adviseren van huidverzorgingsproducten. Vroeger concentreerden we ons alleen op de buitenkant van de huid, maar nu weten we dat de wetenschappelijke aanpak begint van binnenuit. Huidproblemen kun je helaas niet zomaar 'wegsmeren'. Het beste is om te zorgen voor de binnenkant van ons lichaam, met de voedingsstoffen die we binnenkrijgen. Together werkt ontstekingsremmend en ondersteunt onze natuurlijke processen. Daarom adviseer ik iedereen om te beginnen met een hoogwaardige, zuivere visolie.

Together is echt bijzonder. Het is omhuld met visgelatine in plaats van rundgelatine, omdat rundgelatine ontstekingen kan bevorderen. We hebben bewust gekozen voor visgelatine, en we hebben alle benodigde certificeringen om ervoor te zorgen dat onze vis 100% traceerbaar is en afkomstig is van Alaska. Het is de zuiverste olie die beschikbaar is in capsulevorm, met een Totox-waarde van onder de 5. Dit betekent dat het van uitzonderlijke zuiverheid is. Je ziet niet vaak de Totox-waarde op het etiket van visolie, maar het is ontzettend belangrijk, vooral omdat er veel vervuilde visolie op de markt is. Wij kiezen daarom voor de allerzuiverste visolie, zodat alle ondersteunende eigenschappen optimaal tot hun recht komen.

Dus laten we werken aan een gezonde, stralende huid en een vitaal lichaam, beginnend van binnenuit met Together. Het is een absolute must-have voor iedereen die streeft naar een optimale gezondheid en schoonheid. Probeer het zelf en ervaar het verschil!

Over de schrijver
Reactie plaatsen