DE KRACHT VAN OMEGA 3 VOOR EEN MOOIE EN STRALENDE HUID
DE KRACHT VAN OMEGA 3 VOOR EEN MOOIE EN STRALENDE HUID
25 april 2022 

DE KRACHT VAN OMEGA 3 VOOR EEN MOOIE EN STRALENDE HUID

Zoals jullie in het artikel ‘6 redenen om helemaal geen melk te drinken’ hebben gelezen is de balans tussen je vetzuren in je cellen een van de allerbelangrijkste processen voor meer vitaliteit en meer gezondheid in het lichaam. Dit geldt ook voor het hebben van een mooie en gezonde stralende huid. Door de balans in vetzuren goed te houden (of te krijgen) zorg je ervoor dat je cellen van goede kwaliteit zijn, waardoor transport in en uit je cel goed kan verlopen. Omega 3 is van uiterst belang!

Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat alle lichaamsprocessen ondersteund worden. Als je cellen van betere kwaliteit vetzuren zijn (door de balans van goede vetzuren), kunnen we echt wetenschappelijk werken aan anti-aging. Het verouderingsproces van je cellen wordt daardoor vertraagd, je zorgt er ook voor dat de goede vetzuren in je huid terecht kunnen komen. Hiermee werk je aan fijne lijntjes, een droge huid, een rode of een gevoelige huid. 

Omega 3

Omega 3 bestaat altijd uit twee belangrijke stofjes genaamd DHA en EPA. Het stofje EPA zorgt met name voor de ontsteking verlaging. En daarom is het heel erg belangrijk om dit stofje hoog en goed in te nemen om huidproblematiek tegen te gaan. Je wil dit volgens een bepaalde waarde innemen om daadwerkelijk wetenschappelijk te werken tegen acne, rosacea en eczeem. De DHA werkt met name voor de focus, het geheugen en de concentratie. De combinatie hiervan is erg goed om je immuunsysteem te ondersteunen en dat geldt ook voor de bloedvaten, ons hart en de hersenen. Je hormoonbalans is hier ook bij gebaat, evenals onze vetverbranding en we voelen ons gelukkiger en vitaler.

Omega 3 is echt een alleskunner, ofwel Cell Omega is een alleskunner. Ik adviseer Cell Omega altijd als eerste – bij welk huidprobleem dan ook. Ik doe dit dus ver voordat ik skincare ga adviseren. Vroeger bekeken we dus altijd de buitenkant van de huid maar nu kijken we altijd eerst wetenschappelijk vanuit de binnenkant. Huidproblematiek is helaas niet iets wat je zomaar kunt ‘weg-smeren’. Je kunt dit het allerbeste aanpakken door de binnenkant te verzorgen met hetgeen wat je inneemt. Het werkt ontstekingsremmend en zorgt dat de processen worden ondersteund. Dat is de reden dat ik iedereen als eerste een hele goede zuivere visolie adviseer. 

Cell Omega

De Cell Omega is erg bijzonder, er zit een vis gelatine omhulsel omheen in plaats van een runder gelatine omhulsel. Rund is ontstekingsbevorderend dus we hebben er heel bewust voor gekozen om daar een vis gelatine omhulsel om te doen. We hebben alle certificeringen waarbij we de vis 100% traceerbaar is en het is 100% Alaska vis. Het is de allerzuiverste olie die in capsulevorm verkrijgbaar is en het heeft een Totox-waarde van onder de 5, wat wil zeggen dat het heel erg zuiver is. Je ziet bijna nooit de Totox-waarde op een etiket van een visolie staan, maar dit is wel erg belangrijk omdat er veel bevuilde vis in omloop is. Wij kiezen daarom voor de meest mogelijke zuivere visolie zodat alle ondersteunende eigenschappen in hun kracht staan.

Over de schrijver
Reactie plaatsen